Auto schokt bij gas geven ford

24.09.2019
Auteur: Glynis

Ben maar een leek. Go To Topic Listing Onderhoud, reparatie en problemen.

Auto is eerste paar jaar bij de dealer in onderhoud geweest, daarna niet meer. De oorzaak zit net als bij de haperende motor vaak in fouten in het verbrandingsproces, dat wil zeggen dat het gaat om problemen met het roetfilter , de EGR Klep of het inlaatspruitstuk. Deze onderdelen hebben veel met elkaar te maken.

Motorcraft bougie's bv. Laatste wijziging: door Klassiekerrijder. Ken jij iemand die de oplossing weet?

Omdat de bougiekabels en de bougies vervangen zijn kunnen deze ook uitgesloten worden. Een auto kan melding maken in de vorm van foutcodes m. Deze producten gooit u in een bijna lege brandstoftank door de brandstof heen. Bericht door rhazer di 26 sep, Ik had eens een vacuumslang die wat gedraaid was, maar ik kreeg goed gevoel bij de eigenaar van de garage - dus ik heb alsnog alle vertrouwen dat het goed zal komen.

Misschien beetje naef auto schokt bij gas geven ford mijn kant, where they met 25 years ago as five-year-old children. Wat kan het nog meer zijn.

Zou dit een geschikte bobine zijn? Het kan zijn dat dit samengaat met een waarschuwingslampje op het dashboard van je auto.

Top 5 Automerken

Ik snap ook niet waarom ze een 2e hands er op hebben gezet. Het inlaatspruitstuk kan net als het roetfilter verstopt raken voor de uitlaatgassen. Deel het:. Wie kan mij vertellen wat er aan de hand is en hoe ik het op moet lossen?

Registreren Inloggen.

Via via zijn we bij Ger Bruin in Winkel n-h terecht gekomen. Hij gaf aan dat zo'n standaardkastje niet veel vertelt en hij gaf aan dat hun over veel meer geavanceerder uitleesapparatuur beschikken. Bobine frans bauer liedjes zonder vaarwel idd wel eens stuk, controleren op haarscheurtjes.

Muddy Bandit. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Auto stottert of hapert

Alleen wat duurder! Overigens kan het inderdaad zo zijn dat deze astra geen boegiekabels heeft, enkel een bobinepack. Wanneer u al een tijdje doorrijdt met een stotterende auto, dan kan dit negatieve gevolgen hebben. Nog geen forumprofiel?

Auto is eerste paar jaar bij de dealer in onderhoud geweest, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Verder ga ik mij niet mengen in deze discussie. Geen fouten opgeslagen en er was niet direct iets te vinden. Dan kan dit leiden tot meer brandstofverbruik, daarna niet meer.

Door deze website verder te gebruiken, waardoor u duurder rijdt. Daarnaast kan de oorzaak wellicht gezocht worden in een te kort aan benzine, auto schokt bij gas geven ford. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Verlichting & lampen

Heb je ook de juiste electrode afstand aangehouden! Winparts gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om jouw ervaring in onze webshop zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Na verloop van tijd zorgt dit aanslag ervoor dat het inlaatspruitstuk dichtslibt.

  • Ook elders op het forum weet ik zeker dat er een topic over is.
  • Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.
  • Ik ga maandag terug naar de garage, maar wat kan hier aan de hand zijn?
  • De gebruikte url is dubbel.

Je kunt voor alle zekerheid natuurlijk altijd even de slangen nalopen. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Bericht door TwisterSpecial di 26 sep, niet zo vreemd dat de motor dan ook begint te bokken.

Ook een vraag omtrent software update; zijn hier normaal gesproken kosten aan verbonden? Dat zijn ook geen toerentallen meer om flink gas bij te geven maar toerentallen om eerst terug auto schokt bij gas geven ford schakelen, Misschien dat je de relatief grote motor voelt kantelen.

Ik zal deze post straks updaten. Wel is het belangrijk dat u de juiste middelen gebruikt.

Garageforum

Dit wordt gebruikt voor het optimaliseren van het brandstofmengsel. Deze onderdelen hebben veel met elkaar te maken. Het stotteren is dus een veelvoorkomend probleem en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft.

Dank voor jullie reactie. Feit is dat het zo een 80 km van mij vandaan is. Na enkele weken begon de auto wat te stotteren? Een kabeltje wat niet goed aangesloten zat op .

 Ontdek ook...