Van een foto een tekening maken photoshop

05.10.2019
Auteur: Sezer

Ga nu naar filter filter vervagen blur en kies gaussians vervagen gausian blur en kies in het dialoog venster hoe sterk het filter moet worden je kunt de sterkte altijd nog weer aanpassen door in het lagen palet dubbel op het slimme object smart filter te klikken het filter dialoog venster opent dan weer.

Vaak komen ze niet verder dan de echte startersdingetjes, en wij vinden het leuk om ze dan een beetje op weg te helpen met artikelen zoals deze! Klik de knop OK.

GC in de media. Tips Photoshop   go to :  Index         Tip     Deze Tip werd geschreven door mezelf   Foto tot schets - Deel 1 In deze tip toon ik jullie, op vraag van Charlie Vanhoudt , een manier om van een foto een schets te maken.

Mask Pro. Met "Donkerheid" bepalen we hoe zwart de lijnen zijn. In het venster dat verschijnt hebben we twee oties, "Details" en "Donkerheid".

CC -3D. Learn how your comment data is processed. Dit geeft ons een wat duidelijker beeld van de overtollige zwarte deeltjes die we moeten wegwerken. CS2 - CS3. Live Movie Maker.

Open en foto in photoshop waarvan je een tekening wilt maken maak en kopie met ctrl-j of sleep de foto naar het icoontje onder in het lagen palet naast de prullebak. Elements 6.

Van een foto een tekening maken in Photoshop

Vaak komen ze niet verder dan de echte startersdingetjes, en wij vinden het leuk om ze dan een beetje op weg te helpen met artikelen zoals deze! Deze tip is gemaakt in Photoshop CS5 maar is net hetzelde in de vorige versies. Rechtsklik hiervoor de achtergrondlaag, en kies "laag dupliceren" in het pop-upmenu.

Nieuw in PowerPoint Erik on 9 May at

  • Nieuw in PowerPoint
  • Ter informatie: GratisCursus. Van foto naar tekening in photoshop by Evert Nov 10, photoshop basis 3 comments.

Hans on 29 June at Submit a Comment Cancel reply Your email address will not be published! Ter informatie: GratisCursus. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je het vakje "Vorige laag gebruiken voor uitknipmasker". Picasa 3. Street View.

Ga nu naar filter filter vervagen blur en kies gaussians vervagen gausian blur en kies in het dialoog venster hoe sterk het filter moet worden. Dit zal de "puistjes" in zijn gezicht al aanzienlijk verminderen. Nieuw in Word Dit geeft ons een wat zachtere overgang tussen de achtergrond en de tekening.

Windows Wens je de bestanden uit deze tip te ontvangen, klik hier. Ik had dit eigenlijk al eens getoond in Tip 63maar dit is nog maar eens een andere manier. CC -3D. X en X2. Joomla 1. De twee zwart wit fotos kun je selecteren en het elfde gebod echt groep van maken door ctrl-g te klikken of op het envolopje beneden in het lagen palet te klikken voeg en laag masker van een foto een tekening maken photoshop mask toe en leef je uit Veel plezier met deze techniek.

Elements 6. Your email address will not be published. Met "Donkerheid" bepalen we hoe zwart de lijnen zijn.

Miss Letterpress on 31 July at Nik Collection. ProShow Producer. Ga nu naar filter filter vervagen blur en kies gaussians vervagen gausian blur en kies in het dialoog van een foto een tekening maken photoshop hoe sterk het filter moet worden je kunt de sterkte altijd nog weer aanpassen door in het raad van toezicht ajax palet dubbel op het slimme object smart filter te klikken het filter dialoog venster opent dan weer.

Surf Tips! Dit is trouwens voor elke afbeelding verschillend. Met "Detais" bepalen we de dikte van de lijnen. Nieuw in Excel Dit zal de "puistjes" in zijn gezicht al aanzienlijk verminderen.

Tips Photoshop   go to :  Index         Tip     Deze Tip werd geschreven door mezelf   Foto tot schets - Deel 1 In deze tip toon ik jullie, op vraag van Charlie Vanhoudt , een manier om van een foto een schets te maken.

In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je het vakje "Vorige laag gebruiken voor uitknipmasker". Vaak komen ze niet verder dan de echte startersdingetjes, en wij vinden het leuk om ze dan een beetje op weg te helpen met artikelen zoals deze! Street View.

Recent Posts Van foto naar tekening in photoshop Kleur veranderen met photoshop Super coole lichtstralen in photoshop Waterverf techniek in photoshop Photoshop van Engels naar het Nederlands. Elements 6? ProShow Producer. Live Movie Maker!

 Ontdek ook...