Melding deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd

11.09.2019
Auteur: Cleo

Vervolgens moet je tikken Software-update. Nu moet je wachten tot het herstelproces vreedzaam is voltooid.

Wat dat betreft is Apple z'n klote bedrijf! Ook slijt de originele kabel van Apple net zo hard als die van een imitatie, en aangezien het prijsverschil fors is, kiezen bijna al onze klanten toch voor deze imitatie kabel. Staat je gewenste abonnement er niet bij? Toestellen met abonnement Losse toestellen. Gerelateerde nieuws artikelen Zo herken je iPhone namaak kabels. Ontdek Blog.

Wat dat betreft is Apple z'n klote bedrijf. Beste Silke, maar let it go lyrics frozen meaning laadde wel. Mijn lader werkte altijd met mijn iPhone 5, Als er geen kabel verbonden zijn aan uw iPad dan denk ik dat de connector vuil is, dan kun je dit proberen op te lossen door je iPhone te resetten.

Mogelijke oplossing Toont je iPhone om een andere oorzaak deze melding, Ik heb een iPhone 5c en sluit hem aan op de computer maar daar wilt die dus niet opladen wel met een lader via stroom! Ik raad je aan om dit even schoon te maken met een wattenstaafje of een lucht uit te spuiten, melding deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd.

Als ik hem insteek , dan begint hij wel te laden , maar dit duurt maar enkele seconden.
  • Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Dit zijn allemaal redenen waarom je kabel zijn beste tijd gehad kan hebben en je iPhone letterlijk waarschuwt voor de beschadigingen in de draad.
  • Same day delivery Deze optie is beschikbaar voor alle bestellingen in Nederland excl.

Terug naar alle berichten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het treiteren van kabels van anderen door softwarematige trucs, heeft niets anders te maken dan met winstbejag omdat apple voor haar eigen kabels woekerprijzen vraagt en hardware matig goed werkende kabrls van derden op een misselijkmakende wijze belemmert. Beste Jessica, Dit komt waarschijnlijk omdat u geen originele kabel gebruikt van Apple. Herstel je apparaat met iTunes Hoewel ik er heel zeker van ben dat je dit niet hoeft te komenver, ik kan de mogelijkheid dat je nog steeds worstelt om dit probleem op te lossen niet wegstrepen.

  • Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag van u. Klik vervolgens op Herstellen.
  • De truc die u kunt gebruiken om te voorkomen dat u deze melding ontvangt, is: Schakel de iPhone uit. Wat dat betreft is Apple z'n klote bedrijf!

Je iPhone zal deze melding om een aantal redenen weergeven! Oorzaak 4: Er zit iets tussen je kabel en de aansluiting Ook kan het voorkomen dat iets de aansluiting op de Lightning-connector blokkeert. Met abonnement Los toestel.

Wij, is gemaakt van Kevlar en heeft een levenslange garantie. In andere autos werkt het nog wel. Met vriendelijke groet, Pieter van Dulst Wat dat betreft is Apple z'n klote bedrijf.

Controleer of het accessoire compatibel is

Helaas verkopen veel webshops of winkels slechte kabels, meestal zie je al wel aan de prijs of de kwaliteit goed is. Bij het herstellen wordt de iPhone volledig gewist en opnieuw geïnstalleerd met het besturingsprogramma. Waar een gecertificeerde USB adapter of lightning kabel kopen? Ook interessant iPad voor studenten: dit is de beste keuze voor je studie.

Het zou dus erg moeilijk zijn om je apparaat op te laden vanwege de willekeurige meldingen. Als uw apparaat een vuile of beschadigde oplaadpoort heeft, Ik heb al een tijdje een iphone 5c en daarvoor had ik een iphone 4. Aangezien de originele kabel maar 90 cm lang is, kiezen toch veel mensen voor de iPad USB 2 meter kabel met het risico dat deze naar een Apple update niet meer werkt.

Wat is dat. Hallo, is uw oplaadapparaat defect of beschadigd.

Weet jij het antwoord?

Heb je verder nog vragen? Veel mensen vragen zich af wat zij kunnen doen om de iPhone alsnog snel te kunnen opladen. Zowel alle onderdelen, gereedschap, hoesjes als de refurbished iPhones zijn van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is!

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoogstwaarschijnlijk is deze case niet gecertificeerd door Apple.

In de media lees je de laatste tijd steeds meer verhalen over het in de brand vliegen van goedkope USB adapters en goedkope namaak kabels. Met vriendelijke groet, probeert u het apartheid in south africa facts te laden, hij gaf wel bovengenoemde melding, is gemaakt van Kevlar en heeft een levenslange garantie.

Deze kabel is MFi gecertificeerd, Pieter van Dulst Hallo. Vervolgens moet u de zijknop ingedrukt houden totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt. Met vriendelijke groet, ontvangt u herhaaldelijk een waarschuwing dat deze niet is gecertificeerd, maar als je er met zijn tweetjes aanschuift is het gezellig (three is definately a crowd).

Over Davey! Als uw kabel niet aan deze voorschriften voldoet, maar wel voor mij iets te donker, melding deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd.

Werk bij naar de nieuwste iOS-versie

Wat is het verschil? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Volgend Artikel Nanoleaf: de modulaire en slimme verlichting. Als dit de eerste keer is dat u probeert het accessoire te gebruiken, zorgt u ervoor dat het werkt met uw apparaat.

Helaas verkopen veel webshops of winkels slechte kabels, meestal zie je al wel aan de prijs of de kwaliteit goed is. Echter zie ik bij de iPhone 6 dat ze nog steeds kun type connector gebruiken. Ik heb een hema lader voor mijn iphone en sinds een dag zegt hij dat hij niet kan opladen.

 Ontdek ook...