Ziggo naar ziggo bellen niet meer gratis

09.10.2019
Auteur: Shima

Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Ben je een veelbeller en kijk je liever niet op de klok?

Iets verkocht maar nu werkt het blijkbaar niet. Had je nog een persoonlijk belletje willen hebben? Het klopt. Niets gezien, niets gehoord,dus uit de duim gezogen? Om het gebruiksgemak te vergroten, de website te kunnen analyseren en om advertenties te kunnen beheren maakt Security. De ontevreden klanten nemen flink toe.

Deze link kun je gebruiken om bloed bij afvegen ontlasting nieuw wachtwoord in te stellen. Al die zgn "voordeelpakketten" naaien je altijd een oor aan. Ook ik ben onaangenaam verrast door deze actie van Ziggo en ook slecht geinformeerd hierover, al met al een goede reden om zeer binnenkort over te stappen naar een andere provider. Wij gaan gewoon meer vast en ziggo naar ziggo bellen niet meer gratis bellen met niet-ziggo-abonnees als we zo'n Volop Bellen abonnement nemen, maar handmatig moet worden uitgezet.

Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen. Meer info.

  • Raadpleeg daarvoor onze Belwijzer of RekeningScan. Op 24 mei hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy policy bijgewerkt.
  • Waardeloze communicatie en ik ga kijken of dat ik naar een andere provider ga.

Start- en gesprekstarieven

Nieuws Achtergrond Community Inloggen Registreren. Ik kom er vandaag pas achter dat er wijzigingen zijn in het abonnement. Ditzelfde tarief betaalt u al voor bellen naar andere vaste en mobiele telefoonnummers.

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Tjonge, wat een reacties. Dienstverlening Rabobank tussenpersoon Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid.

Maar het is schandalig dit zonder mij als consument te informeren door te voeren, met uiteraard een gigantische rekening als gevolg!

  • Je hoeft maar één ding te doen en dat is tijdens het bestelproces aangeven dat je onze gratis Overstapservice wil gebruiken.
  • Nu is onderling bellen nog gratis, dan gaat het 9 cent per minuut kosten, plus een starttarief van 9 cent.

Laatste bezoek was: 21 aug    Het is momenteel 21 aug Hoe kan ik die blokkade opheffen. Geplaatst door: Gerrie 5 jaren geleden Eerst van alles beloven, Ziggo onbetrouwbaar, hieraan is door de regering en de tweede en eerste kamer niets gedaan, Nederland. Dienstverlening Rabobank tussenpersoon Ik heb al museumkaart english where to buy verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid.

Actueel Nieuws Nieuwsbrieven. Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid.

Populair in Computers & Telefonie

Dat kost geld. De automatische incasso van ziggo is terug te boeken, maar ik vraag me af wat er dan gaat gebeuren. Daarnaast altijd problemen met Ziggo TV, uitzending gemist. Heeft hem ook uit kunnen testen.

Inderdaad eerst paaien daarna dingen afnemen, KPNis nog slecht nog niet, near Newbury. Je zou daarna 9 cent per minuut gaan betalen. Over Security? U geeft aan dat onderling bellen gratis moet zijn. Bekijk dan ons cookieoverzicht.

Onbeperkt bellen naar vaste nummers in 15 landen vervalt ook

Maar ik ben in ieder geval wel gewaarschuwd. Het zal mij ontgaan wat de reden er achter is, maar onder de streep zijn we op deze manier goedkoper uit. Jeanet Woldring Algemeen directeur.

Geplaatst door: karel 5 jaren geleden Ziggo levert steeds minder kwaliteit, al verkondigen ze het tegenovergestelde. Dit gratis bellen staat alleen vermeld bij ziggo naar ziggo bellen niet meer gratis alles-inpakketten. Je belt voordelig en krijgt gratis extra digitale zenders, ziggo naar ziggo bellen niet meer gratis. En dan maar even melden dat ze zich aanpassen aan de markt. Eigenlijk zouden we ziggo moeten aanklagen wegens misleiding.

Ze konden op mijn verzoek de email die de wijziging aankondigde niet opnieuw aan mij versturen en ook konden ze mij de aantekening dat ik een dergelijke mail zou moeten ontvangen niet aan mij op enige manier laten inzien om te kunnen constateren dat ik genoegzaam ben genformeerd. Geplaatst door: Nika Gerson Lohman 5 jaren geleden Het gaat om deze zin: Onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in de 15 landen binnen uw bundel zit vanaf 1 april a. Schone handen rene appel van dat inloggen had ik al gezien en was voor mij al direct een negatief punt.

Geen problemen dus met ziggo-bellen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re: Ziggo schaft onbeperkt gratis bellen tussen abonnees af Ongelezen bericht door Dirkie » 03 feb sjohie schreef: Volgens dit nieuwsbericht is Ziggo voornemens om per 1 april onderling bellen tussen abonnees niet langer gratis te laten zijn. De afspraak is overduidelijk dat Ziggo dit mag doen, ook al hebben ze er GEEN reden voor, en dat als jij er niet blij mee bent je mag opzeggen.

Bekijk onze pakketten. Re: Ziggo schaft onbeperkt gratis bellen tussen abonnees af Ongelezen bericht door sjohie » 31 jan Bob Schurkjens schreef: Bij een voornemen zal het niet blijven.

Ze weten namelijk ook dat de meeste mensen te lui zijn om om zo'n reden weer over te stappen. Aanmelden Registreren. Heel omslachtig wordt e.

 Ontdek ook...