Patroon omslagdoek haken voor beginners

08.10.2019
Auteur: Hatiçe

You Might Also Like. Scroll nog iets verder voor het geschreven patroon.

Ik ben Wilma, 24 jaar en woon in Rhenen. De sjaal wordt van beneden naar boven gehaakt en er wordt gemeerderd aan beide uiteindes. Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media!

Losse boogjes sjaal 10 januari Natuurlijk Haken Stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl haken. Gehaakte kersttrui met rendier 18 november Een hele mooie omslagdoek met een motief.

Scroll nog iets verder voor het geschreven patroon! Op de website kun je het haakpatroon voor deze mooie sjaal vinden. Omslagdoek met grote ruiten, patroon omslagdoek haken voor beginners. Gevonden bij Made by Leen. Dus beginners, ga aan de slag met je eerste gehaakte sjaal en dit gratis haakpatroon inclusief video.

Het patroon is zo eenvoudig dat je na 1 toer uit je hoofd weet wat je moet doen. Gratis haakpatroontje voor een hele warme winterse omslagdoek. Haak zelf een omslagdoek met een mooi ananas motief.
  • Gratis en in het Nederlands geschreven.
  • Een hele mooie omslagdoek met een motief. Bij Saar en Mien kun je ook een haakpatroon van een omslagdoek vinden.

Boekentip:

Rij 2: 1 hst en 1v in de eerste steek, 1 hst, 1v en 1 hst in de laatste steek, 2 lossen, keer je werk 5. Omslagdoek met grote ruiten. Een simpel haakschema voor een leuke omslagdoek. Het haakpatroontje kun je vinden op de site van handwerkjuffie. Je kan mij taggen op Instagram wilmawestenberg en het op mijn Facebookpagina delen. Scroll nog iets verder voor het geschreven patroon.

Het haakpatroontje staat helemaal uitgeschreven en er staat een haakschema bij. Via de website is het patroon te openen. Dus beginners, ga aan de slag met je eerste gehaakte sjaal en dit gratis haakpatroon inclusief video. Gratis en te downloaden in pdf formaat. Een hele mooie omslagdoek met een motief! Omslagdoek gehaakt van Durable katoen.

Nederlands haakpatroontje. Het haakpatroontje kun je vinden op de site van handwerkjuffie. Het is een gratis en Nederlandstalig haakpatroon, die je kunt vinden bij Haak maar Raak. Een gehaakte stola met mooie bolletjesrand.

Dat is alles. Een perfecte sjaal voor beginners n gevorderden. By Wilma. Dit haakpatroon bestaat uit slechts 3 rijen: zo simpel is het. Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media.

Materialen

Een Engels haakpatroontje in pdf bestandje. Een redelijk simpel haakpatroon van een omslagdoek met waaierpatroon. Tweetal basispatronen die redelijk eenvoudige sokken en een aantal variaties op deze sokken. Dus beginners, ga aan de slag met je eerste gehaakte sjaal en dit gratis haakpatroon inclusief video!

Het is een heerlijk project voor in de auto, trein of voor de tv. Verkrijgbaar in het Engels en gratis. Haak zelf een omslagdoek met een mooi ananas motief. Op de website va Ravelry kun je deze mooie omslagdoek vinden! De sjaal wordt van patroon omslagdoek haken voor beginners naar boven gehaakt en er wordt gemeerderd aan beide uiteindes. Sokken Haak je Zo. Kun je gratis vinden op de site van Noesies Hobby!

Gehaakte omslagdoeken

Dit exemplaar heet Heathered Eyelits. Scroll nog iets verder voor het geschreven patroon. Haakpatroon is afkomstig van Wolplein en is in het Nederlands geschreven.

Nederlandstalig en simpel om te maken en haken? Sokken Haak je Zo. Aangezien de zomer voorbij is, heb ik wat donkerdere kleuren gekozen: blauw, brengt al snel zijn eigen leven in gevaar.

Een simpel haakschema voor een leuke omslagdoek.

 Ontdek ook...