Dingen te doen in breda

30.07.2019
Auteur: Veere

In dit prachtige bos kan je verschillende leuke routes lopen zoals deze. Met deze gratis app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten bij jou in de buurt. Bewonder Breda vanuit de lucht met Ad Ballon.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Evenementen Of je nou een weekendje of een dagje in Breda bent check dan altijd even of er een evenement georganiseerd wordt in het centrum. Anna straat in Breda vind je veel kleine, ambachtelijke winkels. Shoppen in Breda Breda is een heerlijke winkelstad vol leuke winkels, toffe boetieks en hippe lunchrooms. Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Breda of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Breda voor 2 ook bij slecht weer.

Facebook Twitter Pinterest Email. Den Haag, stad aan zee Lees meer. Sint Antoniuskathedraal. By Emiel. VVV Breda.

De Heren van Breda, telgen uit het vorstenhuis Oranje-Nassau, hebben dit kasteel bewoond, erin gefeest en hun macht uitgeoefend. Kasteel Van Breda.

Zoek hotels

Bekijk het prachtige orgel, het unieke plafond van de Prinsenkapel en de grafmonumenten van de Nassaus terwijl je ronddwaalt door de Grote Kerk. Dit is een kleine Mongoolse Nomadentent die ingericht is met fijne bedden, een gezellig haardvuurtje en leuke meubels. Wij kozen daarom voor de Botanist.

Na enkele jaren heerlijk gewoond te hebben in een van de mooiste steden van Nederland werd het tijd voor een volgende stap, een huis kopen! De Efteling.

Maak een kasteelwandeling door het Kasteel van Breda. Oftewel de Onze Lieve Vrouwekerk.

  • Stedelijk Museum Breda.
  • Wissel daarom af. Zo hadden wij bijvoorbeeld nooit een klok nodig vanaf ons balkon, we keken gewoon even naar de klok op de kerk, heerlijk!

Hiermee kun je van een aantal historische bezienswaardigheden in Breda, zien hoe het was in vroegere tijden, dan kan die er niet meer bij. Minder tekst. Ben je nog aan het orinteren.

Stedelijk Museum Breda. Een dagje Breda.

Genieten van de vetste street art

Verleng je zomergevoel bij dit festival voor foodlovers. De medewerkers weten ongelofelijk veel en zijn hartstikke enthousiast, wij hadden binnen 5 minuten al een slang om onze nek hangen.

Ook is Breda een heerlijke winkelstad met uitgebreid aanbod aan bijzondere winkels en speciaalzaken. No problem, Breda stikt van de leuke eetgelegenheden.

Of je er nu komt om te winkelen of cultuur op te snuiven, onder het genot van een biertje geniet je van verschillende artiesten in het park. We zijn liefhebbers van speciaal bierbrouwerijtjes, in Breda kan het allemaal, namelijk de Beyerd, het ligt rechts naast de Gazelle rijwielhandel. Miniaturenmuseum Breda.

In de zomer vind je hier iedere dinsdagavond Palm Parkies, lekker vers. Ook kun je filmpjes bekijken van hoe ze gemaakt zijn en  lees je achtergrondinformatie over afbeelding van een hart kunstwerken, dingen te doen in breda.

Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren

Bezoek het oudste en grootste jazzfestival van Nederland met gratis buitenconcerten. Je vakantie begint hier Bestemming:. Meer bekijken.

  • Grote Markt.
  • Wissel daarom af.
  • Kasteel Bouvigne.
  • Eenvoudig hotel in een bijzonder gebouw: een klooster!

Vakantiepark Bosrijk Efteling De betovering van de Efteling is ook hier te vinden. Maar wat te doen in Breda. Winkelwagen 0. We benoemen een aantal bezienswaardigheden van de stad:! Shoppen in Breda. Bekijk alle accommodaties, dingen te doen in breda.

Er zijn tal van goede eet- en drinkgelegenheden te vinden op het plein en er vinden zo nu en wisseling van de wacht londen leuke festivals plaats.

Uitgelichte bezienswaardigheden in Breda

Gerelateerde berichten. Betoverend Breda Rond kerst is het altijd sfeervolle Breda nog sprookjesachtiger dan anders. Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Breda. Hiermee kun je van een aantal historische bezienswaardigheden in Breda, waaronder het kasteel, zien hoe het was in vroegere tijden.

Breda is de 9e grootste stad van Nederland en is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Reactie annuleren Comment Name Email Url. Bekijk de beste prijzen De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Breda bij :.

 Ontdek ook...