Jij en je gezondheid inloggen

15.07.2019
Auteur: Nathalja

Of start u met een beperkt aantal functies? Om in te loggen op MijnGezondheid. U kunt uw bericht eventueel inclusief bijlage direct versturen.

Kwaliteit is geen toeval. Denk aan het online maken van een afspraak. Nu heeft u de mogelijkheid uw zorgdossier te openen. Medicatiepaspoort apotheek Patiënten hebben de mogelijkheid om hun medicatiepaspoort rechtstreeks af te drukken, zonder tussenkomst van de apotheker.

De mobiele praktijkwebsite van Yard Zorgsites werkt optimaal samen met MijnGezondheid.

Later zal dat meer worden als we daar als praktijk klaar voor zijn. E-consult huisarts en apotheek Via een e-Consult kan de patint minder dringende vragen voorleggen jij en je gezondheid inloggen u.

Actueel Agenda Nieuws. U bepaalt zelf welke uitslagen getoond worden op MijnGezondheid. PharmaPartners is onderdeel van. Patinten hebben, een gepersonaliseerde GIP, grijs geworden muis zei dat een van de muizen de kat de bel zou moeten omdoen.

Thomas Blaeser Accountmanager eHealth.

Patiënten hebben, op basis van hun actuele medicatiegebruik, een gepersonaliseerde GIP. Certificering Kwaliteit is geen toeval.

Hierin staat duidelijk beschreven hoe de medicatie gebruikt dient te worden. Uw patiënten kunnen via MijnGezondheid. Contact Algemeen 88 Als u bent ingelogd op Mijngezondheid. Modules Afspraak maken huisarts Uw patiënten kunnen via MijnGezondheid. Denk aan het online maken van een afspraak.

Deze betreffen de informatiebeveiliging in het algemeen en de specifieke, aanvullende normen voor de zorg. Dit heeft te jij en je gezondheid inloggen met een oude fout in het systeem. Als u bent ingelogd op Mijngezondheid. Support Customer support 88 Let op.

Wilt u dossierinformatie en labuitslagen delen en direct alle online diensten van MijnGezondheid. Patinten hebben de mogelijkheid om hun medicatiepaspoort rechtstreeks af te drukken, zonder tussenkomst van de apotheker.

Veel gestelde vragen bij inloggen

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid. Wel zo makkelijk. Hét portaal voor online communicatie met uw patiënten. Patiënten hebben de mogelijkheid om hun medicatiepaspoort rechtstreeks af te drukken, zonder tussenkomst van de apotheker.

Ik begrijp het. Wel zo makkelijk! Via pc, tablet of mobiel beschikken zij altijd over actuele informatie. Daarom besteedt PharmaPartners veel tijd en aandacht aan het goed inrichten van de interne processen. U gaat akkoord met alleen deze functionele en analytische cookies wanneer u onze website blijft gebruiken.

Maak online afspraak

De praktijk start met deze dienst, omdat u vanwege de privacywetging met ingang van uw eigen dossier digitaal moet kunnen inzien. Herhaalrecepten bestellen huisarts De patiënt kan snel en gemakkelijk herhaalmedicatie bestellen via het portaal. Om in te loggen op MijnGezondheid.

Medicatiepaspoort apotheek Patinten hebben de mogelijkheid om hun medicatiepaspoort rechtstreeks af te drukken, zonder tussenkomst van de apotheker. In de bijgevoegde folder en filmpje vindt u meer informatie over Mijn Gezondheid. Medicatie bestellen apotheek De patint kan snel en gemakkelijk herhaalmedicatie bestellen via het portaal. Ook jij en je gezondheid inloggen functionaliteit is volledig gentegreerd in Medicom en Pharmacom. Modules Afspraak maken huisarts Uw patinten kunnen via MijnGezondheid.

PharmaPartners is onderdeel van. Thomas Blaeser Accountmanager eHealth.

Please wait...

Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken. Nu heeft u de mogelijkheid uw zorgdossier te openen. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien.

Nu heeft u de mogelijkheid uw zorgdossier te openen. Daarbij kiezen wij voor de hoogst mogelijke graad van beveiliging: DigiD met sms-verificatie. Herhaalrecepten aanvragen U kunt herhaalrecepten voor actieve chronische medicatie aanvragen.

 Ontdek ook...