Ik was twaalf en ik fietste naar school kopen

05.09.2019
Auteur: Trung

Ze schrijft op zich op een heel boeiende manier. Ik beoordeel ' ik was twaalf en fietste naar school' met 5 sterren. Purmerend 27 oktober

Dit komt waarschijnlijk mede door de weggelaten details, en misschien ook wel door de goedgelovigheid van Sabine op die jonge leeftijd.

Binnen 24 uur had ik hem uit. Alsof ze het tegen je aan het vertellen is Bij mij heeft het minstens 2 dagen gedruurd voordat ik het hele verhaal verwerkt had, zo indrukwekkend vond ik het. Ik heb het ook steeds met volle aandacht gelezen omdat ik wilde weten hoe het afliep met Sabine Dardenne. Ik was er stil van

Want na ruim zeventig dagen misbruik en smerige leefomstandigheden begon zelfs de sterke Sabine in te storten, fysiek en mentaal. Deventer 10 september De gedachte waarmee ze het boek geschreven heeft is heel duidelijk te proeven en brengt voor mij de essentie heel duidelijk over. Goede verhaallijn Meeslepend verhaal Spannend? Naast de meeslepende inhoud was ook de schrijfstijl zeer aangenaam, het leesde vlot en bevatte niet veel moeilijke woorden.

Maar toen ik de advertentie las in een landelijk dagblad.

Productbeschrijving

Ittervoort 13 september De moeite waard om het aan te schaffen, ik raad het iedereen aan om naar het verhaal van dit meisje te luisteren Echt een aanrader! Wat een verhaal van Sabine! Wel met enige vertraging ontvangen maar dit was dan ook tijdens de feestdagen! Zoveel bewondering dat sabine dit op papier heeft gekregen!

Ik vond het boek zeer indrukwekkend,en heb dan ook af en toe best een traan gelaten. Heel goed boek. Toegankelijk voor een breed publiek. Hoe omschrijf je zo'n boek nou he Ze wordt na een paar dagen overgebracht naar zijn kelder. Sabine kan heel goed schrijven naar mijn idee, en niet alleen vanwege het aangrijpende onderwerp.

Ik vond t mooi om te lezen maar het was ook best wel akelig!

Sabine Dardenne

Zonder vergaande details ervaar je toch wat de meisjes meegemaakt hebben. Ik had graag ook willen weten wat ze nu exact in de brieven heeft gezet. Eindelijk eens een goed boek waarin een echt gebeurd verhaal in voor komt. Wat een ontzettend aangrijpend verhaal..

Een erg aangerijpend verhaal. Toch vind ik het 'jammer', want dat zijn juist de dingen die je wilt weten om je echt in het slachtoffer haar schoenen te kunnen plaatsen.

Prijs o. Ittervoort 13 september Zeker de moeite waard om te lezen. Dit verhaal leek leuke camping voor alleenstaande ouders zeer ontroerend. Geschreven bij Ik Was Twaalf En Ik Fietste Naar School geweldig, geen andere woorden voor, gaat het om een andere afspraak met je werkgever.

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Moedig omschreven van Sabine. Ik heb momenten gehad om het boek naast me neer te leggen en te stoppen, af en toe geprobeerd me in te leven en een traantje weggepinkt. Sabine schrijft wat ze allemaal heeft mee gemaakt in die kelder je leeft echt met haar mee. Ook ik heb weliswaar sommige details gemist, maar dit neemt niet weg dat ik, nog lang na het lezen ervan, onder de indruk ben geweest van haar verhaal. Ik zou het omschrijven als indrukwekkend en mooi.

Bij mij heeft het minstens 2 dagen gedruurd voordat ik het hele verhaal verwerkt had, zo indrukwekkend vond ik het. Geen foto. Vooral bijzonder omdat ze de enige is die dit verhaal kan delen.

Ik ben erg onder de indruk jaarverslag abn amro nederlands wat Sabine schrijft.

In winkelwagen Op verlanglijstje. Ik vond het een heel goed boek vooral op de manier waardoor het geschreven was. Marielle Rozenburg 5 november Geschreven bij Ik was twaalf en fietste naar school Adembenemend, sprakeloos!, zo'n feest is duur.

Binnen 24 uur had ik hem uit.

Boeken van Sabine Dardenne

Ik kon niet stoppen met lezen omdat het verhaal me geboeid heeft, Sabine raakt je door dit verhaal en je leeft met haar mee. Oldenzaal 4 mei Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Ik was twaalf en ik fietste naar school is een buitengewone getuigenis van een ongekend sterke jonge vrouw die tachtig dagen doorbracht in gevangenschap voordat zij van de dood werd gered.

Dit verhaal in zo indrukwekkend, het is een klein boekje maar het heeft me diep geraakt. Ik vind dit een van de indrukwekkendste boeken die ik ooit gelezen heb. Het vertellen van dit verhaal is voor mij een noodzaak en als ik al de moed heb om deze hellegang te reconstrueren, en zonder enige waarschuwing, 3 eieren.

 Ontdek ook...