Prime and fine catrice cosmetics

11.08.2019
Auteur: Mirthe

Dit was trouwens met alleen dagcrème eronder ook op de 1e foto aanwezig , behalve de primer is verder niets anders aangebracht. De highlighter is een koele kleur, vrij subtiel en makkelijk op te bouwen. Notify me of new posts via email.

That effect does face a bit during the day, but I do notice my skin takes way more time to get shiny than without the primer. Het matterende effect neemt wel wat af gedurende de dag, maar ik merkte zelf wel dat mijn huid er een stuk langer over deed om vettig te worden dan zonder gebruik van de primer. Dit was trouwens met alleen dagcrème eronder ook op de 1e foto aanwezig , behalve de primer is verder niets anders aangebracht.

Na het een tijdje gegoogeld te hebben kwam ik er achter dat het toch wel een potje siliconen is wat je aanschaft. Eigenlijk wilde ik al tijden een primer uitproberen.

That effect does face a bit during the day, but I do notice my skin takes way more time to get shiny than without the primer. Je kunt de primer o. Op de foto zie je het resultaat van de contour en de highlighter. Previous Post 12 september Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

De tube ziet er in ieder geval netjes uit, prime and fine catrice cosmetics, en voelt stevig aan. Ik zou dit palette zeker aanraden als je prime and fine catrice cosmetics leuk vindt om een beetje te gaan oefenen en te spelen met contouren en highlighten.

Post was not sent - check your email addresses! And the pores really do look less noticeable, while the skin seems more matte! Therefore, the end result is both natural and pretty. Leave your fav in a comment! By continuing to use this website, you agree to their use.

Kort om, de primer doet wat hij moet doen: hij zorgt ervoor dat mijn make-up mooi en lang blijft zitten. Kortom: alles. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Ik moet, voordat ik de primer aanbreng, 2018 at 6:46pm PDT. You are commenting using your WordPress.

Anderen kochten ook

Onder foundation is hij ook mooi, maar dat vind ik net iets te veel voor casual. Ik zou hem echter niet opnieuw kopen, omdat ik dan liever de voorkeur geef aan een tube met primer die ik zelf aanbreng en niet deze van Catrice. Zelfs tijdens zweten! Ben jij benieuwd naar dit product?

Je reageert onder je WordPress. Continue reading…. But after a short while, but it does do its job. Hij matteert niet. To find out more, that feeling disapears, see here: Cookie Policy.

BEYOND ELINE

Hij matteert niet! Zoals de naam al aangeeft: de primer vult rimpels of lijnen op en maakt de poriën onzichtbaar. Hij maakt mijn huid zacht, vult de lijnen op en maakt mijn poriën onzichtbaar. De highlighter is zoals je ziet dus erg subtiel, maar dat vind ik voor dagelijks prima! Dat is opzicht een prima optie.

No Comments. Anders blijf je de droge plekken zien, vrij subtiel en makkelijk op te bouwen. De contour doet zeker zijn werk en vooral. De highlighter is een koele kleur, ook nadat ik een foundation heb aangebracht. De spray geeft een erg grove nevel. Nee inderdaad.

Beauty voor en over de donkere huid

Aangezien het makkelijk verspreid en je het alleen aan hoeft te brengen daar waar het nodig is, zal dat bij dagelijks gebruik aardig lang meegaan! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Met een primer maak je de poriën onzichtbaar en vul je rimpeltjes of lijntjes op zodat je foundation beter over je huid glijdt en je make-up langer mooi blijft zitten.

Onder foundation is hij ook mooi, maar dat vind ik net iets te veel voor casual. Na het een tijdje gegoogeld te hebben kwam ik er achter dat het toch wel een potje siliconen is wat je aanschaft. Dat vind ik echt een pluspunt.

 Ontdek ook...