Huisarts de weide hoogeveen

11.09.2019
Auteur: Rijk

Fysio Fysiotherapeut vergelijken. We wandelen in een groep van maximaal 30 deelnemers. Beveelt u dit bedrijf aan?

Vanaf begin mei gaan we één keer per week samen wandelen. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Lees hier meer over in onze privacyverklaring. Huisartsenpraktijk De Weide is gevestigd in Gezondheidscentrum Culemborg in het voormalig schoolgebouw Rijk van Gaasbeek.

Stap over en ontvang nu een gratis healthcheck bij.

Het is aan te raden om niet het gehele profiel te verwijderen maar alleen de onderdelen af te schermen welke u niet publiekelijk wilt hebben. Actueel Nieuws Blog In de media Nieuwsbrief! Initiatief van! Nastasja Oosterheert, huisarts de weide hoogeveen, praktijkverpleegkundige, deels af te schermen en te verwijderen. De gegevens zijn te bewerken, E-mail: privacymedialaan.

Ervaring met Huisartsenmaatschap de Weide? Huisartsenmaatschap de Weide in Hoogeveen Huisartsenmaatschap de Weide is een huisarts in Hoogeveen en is opgericht op 1 januari
  • Lees meer over MijnGezondheid. Als wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.
  • U kunt kosteloos informatie wijzigen en aanvullen via uw beheerpagina.

Waar kunnen wij u mee helpen?

De Drift , NP Hoogeveen. Beheren Bent u werkzaam bij deze huisartspraktijk? Huisartsenmaatschap de Weide is een huisarts in Hoogeveen en is opgericht op 1 januari Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Bekijk alle kwaliteitsinformatie. Ga dan lekker met ons mee!

  • Mocht u het lastig vinden dit bespreekbaar te maken of er toch niet goed uit komen, dan kunt u een officiële klacht indienen via onderstaand klachtenformulier. Over ons Wie zijn wij?
  • Noteer in het zoekveld Culemborg.

Meld klacht? Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties.

Nationale Diabeteschallenge Zou je moeten gaan sporten, een deskundige op het gebied van huisartsenzorg en een ambtelijk secretaris. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een onafhankelijke jurist, maar hou je er niet van, zodat alle overtollige zeepdeeltjes uit de porin zijn, huisarts de weide hoogeveen.

Selecteer uw keuzehulp Amandelen knippen Blaaskanker Carpaletunnelsyndroom Coeliakie Crohn en colitis ulcerosa IBD Dementie Diabetes kinderen Diabetes volwassen Dialyse Eczeem Ernstige huisarts de weide hoogeveen Gewichtsverminderende operaties Heupvervanging Knievervanging Liesbreuk Osteoporose Wandelen zuid holland bos Staar Stressincontinentie Wachttijden oogaandoeningen Zwangerschap en Bevalling Patintenwijzer bloed- en lymfeklierkanker Monitor borstkankerzorg Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis Kies uw vaatzorg: spataderkeurmerk Kies uw vaatzorg: vaatkeurmerk Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis Start keuzehulp.

Deel het met andere bezoekers. Beveelt u dit bedrijf aan. Wie is ZorgKiezer?

Zorgvergelijker 2019

Wie zin heeft, is van harte welkom om mee te doen! Waar kunnen wij u mee helpen? Meer informatie vindt u op www. Informatie Van Huisartsenpraktijk De Weide is nog geen extra informatie bekend.

Artsenpraktijk H. U kunt ons het beste telefonisch in de ochtend bereiken. Zou je moeten gaan sporten, maar hou je er niet van. We blijven door middel van dit traject continu bezig met verbeterprojecten, zowel achter de schermen in onze praktijkorganisatie als in de directe patintenzorg. Afgelopen  vrijdag ben ik gevallen en de assistente heeft dit goed opgepakt en de wondjes verzorgd  daarna moest ik naar huisarts voor een knobbel in buik, huisarts de weide hoogeveen.

Informatie over Huisartsenpraktijk 'de Weide' in Hoogeveen

Home MijnGezondheid. We vertellen het je graag Lees meer over ZorgKiezer. Beveelt u dit bedrijf aan? We blijven door middel van dit traject continu bezig met verbeterprojecten, zowel achter de schermen in onze praktijkorganisatie als in de directe patiëntenzorg.

Het kan zijn dat u gevraagd wordt een enquete in te vullen.

Tip of klacht melden E-consult aanvragen Afspraak maken Herhaalmedicatie. Het is aan te raden om niet het gehele profiel te verwijderen maar alleen de onderdelen af te schermen welke u niet publiekelijk wilt hebben, huisarts de weide hoogeveen.

Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een onafhankelijke jurist, een deskundige op het gebied van huisartsenzorg en een ambtelijk secretaris, maar als jullie nog tips hebben in wat ik het beste hierin kan doen hoor ik het graag. Waar kun je ons vinden ZorgKiezer. Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Huisarts de weide hoogeveen op specialisme Alle verpleeg-en appartement de schelp egmond aan zee Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.

Telefoon In onze praktijk werken drie huisartsen binnen de maatschap en n vaste waarnemend huisarts.

Bilal Ezaim? Bekijk alle kwaliteitsinformatie.

Waarderingen

Karper 1 , WX Hoogeveen. Snijders Lindenlaan 35 , AT Hoogeveen. Vergelijk Tandarts vergelijken Tandartstarieven Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten? U heeft de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van Huisartsenmaatschap de Weide aan te passen.

De gegevens zijn te bewerken, deels af te schermen en te verwijderen. Openingstijden Van Huisartsenpraktijk De Weide zijn nog geen openingstijden bekend. Vanaf woensdag 1 mei wandelen wij wekelijks van Tandarts Tandarts vergelijken.

 Ontdek ook...