Watch this is us online

10.10.2019
Auteur: Sharleen

Jack en Rebecca lijden onder de stress van het grootbrengen van hun kinderen; Beth neemt maatregelen om te zien of William weer drugs gebruikt; Kate worstelt met het verliezen van gewicht. Kevin bezoekt Sophie in New York. Randall vindt het moeilijk om zijn vader's slechter wordende gezondheid te accepteren.

Toby helpt Kevin met zijn liefdesleven. Ondertussen stimuleert Rebecca Kate in haar ambitie om te gaan zingen. The Car. K heeft het moeilijk met het verlies van zijn vrouw. De Pearsons komen bij elkaar voor de bruiloft van Kate en Toby. Een jonge Jack neemt een besluit dat van invloed zal zijn op de rest van zijn leven. Jack en Rebecca praten over hun toekomst.

Jack en Rebecca krijgen ongewenst bezoek! Terwijl Beth en William tijd met elkaar doorbrengen, komt er een geheim aan het licht watch this is us online William heeft achtergehouden? Absentia - Season 1. Randall moet wennen aan als William meer tijd spendeert aan Jesse. Jack gaat kamperen met de jongens en Rebecca krijgt onverwacht nieuws.

Randall en Beth krijgen thuis bezoek.

  • De Pearsons hebben een ongewoon Thanksgiving diner. Kate heeft moeite met Toby's hartaanval.
  • Kevin gaat terug naar school voor een award. Rebecca wil het goedmaken met Jack.

This Is Us

Randall past het systeem van het tehuis aan. Kevin gaat terug naar school voor een award. Wie ben ik eigenlijk? Door een video af te spelen ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. Jack en Rebecca gaan winkelen met de kinderen.

  • This is Us is een slimme, moderne "dramedy" die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.
  • De Grote Drie vieren hun 37e verjaardag.

Kevin is die gast die iedere ochtend opstaat met de vraag: Is dit alles. Wat wil je dat ik nog meer zeg. Kate en Toby gaan naar Las Vegas voor hun vrijgezellenfeesten. De relatie tussen Kevin en Olivia gaat een nieuwe kant op. K heeft het moeilijk met het verlies van zijn vrouw.

Kijk de trailer

Sommigen zullen het bestempelen als goedkoop sentiment. Rebecca wil het goedmaken met Jack. Randall helpt William met zijn bucketlist.

Pokmon TV: Pokmon-afleveringen kijken met officile app. Kate bezoekt Kevin op de filmset. Het leven van Kate en Toby neemt een onverwachte wending!

First Daughter. Deze serie is belachelijk lekkere emo-feel-good tv waar iedereen even een paar uur voor vrij zou moeten maken. Nieuwste blogs.

Kate bezoekt Kevin op de filmset. Not just a pretty face Klinkt als een rollercoaster van emotionele kledder, hoor ik je denken en dat klopt. That'll Be the Day. De geschiedenis van Beth en Randall door de jaren heen.

The Most Disappointed Man? De Grote Tienerdrie besluit over de studie. Door een video af te spelen ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. Guava Island. Kate maakt twee drastische beslissingen. The Boys: de beste superheldenserie ooit.

Randall moet wennen aan als William meer tijd spendeert aan Jesse, watch this is us online. Kevin ontmoet iemand uit zijn vaders verleden.

Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt, waarvan de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. Kate en Toby bereiden zich voor op de komst van de baby. Finding Oscar.

Jack en Randall gaan de colleges af. In het verleden maken Jack en Rebecca een autoreis naar Los Angeles. Randall moet wennen aan als William meer tijd spendeert aan Jesse.

 Ontdek ook...