Havermout muffins zonder suiker

14.09.2019
Auteur: Peter

Citroen yoghurt muffins gezonder recept. Was al een tijdje op zoek naar een gezonde traktatie en dit is het! Populaire Artikelen.

Maar we zijn hier thuis met een healthy missie bezig, vooral omdat mijn beide mannen richting de herfst allebei weer last van eczeem krijgen. Ik voeg een paar dadels toe om t iets zoeter te maken. Hoe kan dit? Hoi Kimberly, ja hoor dat kan wel! Moet ik ze misschien rechtstreeks in de muffin bakvormpjes doen?

Margot - 18 okt. Ik heb ze net in de oven zitten. Enig idee waarmee ik dat kan vervangen. Hi Loet. Had 2 verschillende soorten cups gebruikt; n van papier en de ander met een alu-binnenkant.

Leonie - 31 okt Bedankt voor dit recept, ze zijn goed gelukt! Bij mij is de bovenkant nog echt crunchy en erg droog.
  • En geloof het of niet maar de eczeem kwam daardoor juist terug en verergerde zelfs.
  • Wat heb ik fout gedaan?

115 reacties

Zo neen, heb je tips om dit te voorkomen? Margot - 18 okt. Hey, Ik zou deze muffins graag willen proberen. Klik dan op 'Accept'. In plaats van honing deed ik er meer rozijnen in gram en 2 appels. Houd wel een paar walnoten achter als topping.

  • Hij heeft 4 boeken geschreven en meer dan
  • Volgende post. Vera - 01 apr.

Sanna - 19 okt! Ik maak er elke keer 12 en vries ze in. Maar ik vond ze echt vies…. Barbara - 18 apr. Ze bevatten geen tarwe, heeeeerlijk. Maar toch zijn ze heel erg lekker en ook zoet, havermout muffins zonder suiker. De muffins zijn goed in te vriezen.

280 reacties

Als je er dan ook nog vochtig fruit bij wilt doen, zoals aardbeien, zou ik nog extra havermout toevoegen dat het vocht kan absorberen tijdens het bakken. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Wat leuk!

Circa 40 minuten in de oven. Kleine stukjes pure chocolade toegevoegd aan het mengsel. Danille - 24 aug. Laat het geheel even kort draaien? Jolanda Schripsema - 13 aug. Yvonne - 08 jul Heerlijke muffins?

Havermoutmuffins met appel en kaneel | ontbijtmuffins

Ze heeft ook bijna geen jeuk meer en slaapt beter. Ze waren echt geweldig lekker.. Maaike - 18 feb Super recept!!

Zo lekker dat ik ze zelfs in mijn laatste blogpost vermeld heb. Estelle - 04 okt Bij mij ging het prima met gewone halfvolle melk, havermout muffins zonder suiker, succes.

Iedereen smult er hier van. Had alleen het recept niet zo goed gelezen, lees nu pas albert heijn amsterdam oost molukkenstraat je de ingredinten fijn moest malen oeps. Havermout muffins zonder suiker heb de ml melk vervangen door ml bruiswater. Zie mijn reactie op jouw bericht bij mijn recept voor wortelcake.

Helaas waren ze ook bij mij, wat papperig van binnen.

Gezonde muffins

Of hoort dat? Muffins die ik kon verdragen!!! Als je overnight oats maakt, dan week je de havermout totdat deze eetbaar en zacht is.

Ik heb ze ook van het weekend gemaakt. Merlijne - 19 okt Hoi? Net gemaakt met een beetje kokos en amandelschaafsel.

 Ontdek ook...