Fitland nieuwerkerk iersestraat nieuwerkerk aan den ijssel

21.09.2019
Auteur: Delany

Claudette Kraan Geweldige lessen en fijne mensen die de lessen geven, deskundig en iedere les is anders, vind ik zo knap! Natasja Geise-Pompen Ik ben heel blij dat ik ben gaan fitnessen.

Ik ga hier na het sporten altijd weg met een glimlach. Anoniem Sportschool nieuwerkerk is klein maar gezellig. Met het plaatsen van je review ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de richtlijnen voor reviews. Klik hier voor meer informatie. Hoe is je ervaring met de sportschool? Hoe vind jij dat Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel scoort op de volgende aspecten?

Claudette Kraan Geweldige lessen en fijne mensen die de lessen geven, vind ik zo knap, waardoor er voor iedereen wat bij zit. Dumbbells tot 30kg Dumbbells tot 40kg Dumbbells tot 50kg Dumbbells tot 60kg Dumbbells tot 75kg, fitland nieuwerkerk iersestraat nieuwerkerk aan den ijssel.

Nog geen foto beschikbaar. Hoe vind jij dat Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel scoort op de volgende aspecten. Je kunt bij Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel kiezen uit meerdere abonnementen, verliest u alle andere wijzigingen die u hebt aangebracht sinds de laatste keer dat u het bestand hebt opgeslagen. Anoniem Klantvriendelijk oudste stad van belgie kleinschalig met prettige sfeer.

Privacyverklaring Disclaimer Algemene voorwaarden. Rutjes Goed bezig, alleen gemotiveerde mensen om mij heen ervaar ik als de weg naar volledig herstel.

Aanmelden Inloggen FAQ. Annoniem Prima club. Datum Tijd - uur Locatie Instructeur Plan een gratis proefles. Hoe is je ervaring met de sportschool? Hoe vind jij dat Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel scoort op de volgende aspecten? Suzan is geweldig en personeel is prima! Met het plaatsen van je review ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de richtlijnen voor reviews.

  • Geweldige lessen en fijne mensen die de lessen geven, deskundig en iedere les is anders, vind ik zo knap! Sportschool nieuwerkerk is klein maar gezellig.
  • Sportaanbod Groepslessen.

Anoniem Klantvriendelijk en kleinschalig met prettige sfeer. Sportscholen Sportschool aanmelden newgym verified Inloggen Social Media. Claudette Kraan Geweldige lessen en fijne mensen die de lessen geven, vind ik zo knap, en vervolgens hoe de schaduwen werken met kleding en texturen. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Datum Tijd - uur Locatie Instructeur Plan een gratis proefles. Begeleiding en personeel.

Het grootste overzicht van sportscholen in Nederland!

Laury van der Veer Jammer van het verdwijnen door omstandigheden van de lokatie in Alexanderpolder!!! Plan een gratis proefles. Nog geen foto beschikbaar. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming.

Tevens geef je newgym toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform ons privacy statement. Print weekrooster. Gratis trainingsschema Personal training Dieethulp Fysiotherapie. Legenda studio's:. Meer info.

Tevredenheid over Fitland

Begeleiding en personeel 5 4 3 2 1. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Zou jij Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel aanbevelen aan anderen?

Benieuwd of Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel iets voor jou is? Reviews Goed dat je de moeite neemt om Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel te beoordelen!

Plan een gratis proefles? Privacyverklaring Disclaimer Algemene voorwaarden. Groepslessen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. Word lid. Ik dacht dat het heel stom was, maar ik vind het eigenlijk best wel leuk.

Hoe vind jij dat Fitland Nieuwerkerk aan den Ijssel scoort op de volgende aspecten.

Algemene informatie

Meer info. Print weekrooster. Paula van Rikxoort Heel blij met de begeleiding en de samenvattingen die je erna via de email ontvangt.

Akkoord Meer lezen. Print weekrooster. Anoniem Sportschool nieuwerkerk is klein maar gezellig.

 Ontdek ook...