Douchebakken op maat alphen aan den rijn

24.07.2019
Auteur: Jolijn

De afmetingen variëren van 90 tot centimeter in de breedte en 80 tot centimeter in de lengte. Luxe douchebakken op maat - Douchebakkenopmaat.

Klimaatbeheersing Ventilatie. Voor een maximale waterdichtheid heeft deze luxe douchevloer een volledige gelcoating ondergaan. Gratis verzending op orders boven de 50 euro. Ruimtelijk douchen met een prachtige uitstraling.

Novellini levert deze serie in een variëteit aan afmetingen en in de kleuren mat wit of mat zwart.

Op zoek naar een nieuw bad. Alle produkten van Douchebakkenopmaat. Download de brochure Neem contact op delen. De extra vlakke Kinestart douchebak van Kinedo heeft drempelloze een instap van drie centimeter en mag niet in uw badkamer ontbreken. De douchebak is aan de lange zijde tot 9 cm in te korten en aan de korte zijde tot 4 cm. Zoeken Ga.

Met fijne kleuren als Noir, Chocolat of Blanc kunt u voor iedere stijl badkamer een geschikte Kinedo Kinestone douchebak vinden! Mocht u verder nog vragen hebben over onze produkten, betaalmogelijkheden , leveringsvoorwaarden , installatie of onderhoud dan kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken.

Compleet programma luxe & betaalbare sanitair artikelen voor uw nieuwe badkamer of douche !

Luxe en betaalbaar design sanitair. Klik hier naar de video van onze douchebakken op de beurs VSK. Zoekt u een passende ultravlakke douchebak voor uw inloopdouche of bij uw douchewand of douchecabine?

Gratis verzending op orders boven de 50 euro. Met het Kinewall wandpaneel van Kinedo was het vervangen van de douche nog nooit zo eenvoudig en snel te realiseren. Interesse in het plaatsen van de Kinedo Kinerock douchebak?

  • Angela den Hartog Makelaardij o.
  • Ga naar onze website Designligbaden. Sections of this page.

Maak kennis met de douchewanden van Novellini: prachtig Italiaans design wordt moeiteloos gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden. August 18. Novellini levert deze serie in een variteit aan afmetingen en in de kleuren mat wit of mat zwart! Contact Vacatures Certimark Garantiekeurmerk Algemene voorwaarden. Mocht u verder nog vragen hebben over onze produktenleveringsvoorwaarden, tel: 09332 51 92 of 09332 53 07.

NOVOSOLID douchebak: tal van afmetingen

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. Douchewanden , douchecabines, douchedeuren, douchejets , inbouw of opbouw thermostaatkranen , regendouche , douchekoppen, composiet wastafels op maat of luxe handdouches en andere accessoires. Download de brochure. Contact Vacatures Certimark Garantiekeurmerk Algemene voorwaarden.

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website met de mooiste design baden voor scherpe prijzen door eigen import? Voor degenen die de uitzending vandaag hebben gemist De Kinerock douchebakken kunnen ook volledig worden ingebouwd. Stuur ons dan een PB. Design douchewanden Garantie en service Alle produkten van Douchebakkenopmaat.

See more of Douchebakkenopmaat.

Nicole Kroeze. Installatie is mogelijk op de vloer, in de vloer of eventueel verhoogd met stelpootjes. Met de Kinedo Kinerock douchebak geniet u nóg meer van ieder moment in de badkamer.

Klimaatbeheersing Ventilatie. Klik hier naar de video van onze douchebakken op de beurs VSK. Het rijke marmer in combinatie met het fraaie design verraadt het hoge kwaliteitsniveau. De extra vlakke Kinestart douchebak van Kinedo heeft drempelloze een douchebakken op maat alphen aan den rijn van drie centimeter en mag niet in uw badkamer ontbreken. De design steenstructuur waarin de Kinedo Kinerock douchebakken geleverd worden, oogt authentiek en biedt een natuurlijke antislip! Contact Vacatures Certimark Garantiekeurmerk Algemene voorwaarden.

Wilt u meer weten over deze douchebak van natuursteen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Jump to.

Douchevloer van natuursteen

Bestel deze sanitair produkten direct in onze webshop. Privacy website     Onze privacy policy     Disclaimer     ©   Powered by izicontent. Liefhebbers van strakke, elegante designs kunnen hun hart ophalen aan de Novellini Opera douchewanden.

Download de brochure. De Kinequartz douchewand van Kinedo is eenvoudig te monteren, gemakkelijk schoon te houden en geeft uw douche een elegante uitstraling. De Kinerock douchebak is de nieuwste toevoeging binnen het assortiment van Kinedo, de douchefabrikant die wereldwijd bekend staat om innovatieve ontwerpen voor in de badkamer.

 Ontdek ook...