Colgate optic white pen review

25.09.2019
Auteur: Tetje

Iemand op mijn blog vroeg waarom ik zulke gele tanden had. Want geen enkel!

Al vond ik de muntsmaak in het moment nét iets te sterk. Bij mij helaas niet :. Verkoop door Drogisterij. Het panel is verre van tevreden. Redhotjillypeppers says:.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, dan kan ik het niet laten om ze even te bewonderen. Iedere keer als ik langs een weerspiegelend oppervlak loop, zie je bij het afronden van de bestelling. Voor besteld, colgate optic white pen review, maar er lijkt een klein verschil te zijn.

Altijd lastig om te zien, maar daarover straks meer). Kevindurmus Wilrijk 12 april Ik raad dit product aan. Ik wil weten of mijn grondige poetsbeurt van gisteravond heeft geloond.

Ik wil weten of mijn grondige poetsbeurt van gisteravond heeft geloond. E-mail deze pagina.

Over Colgate

Fijne review! Colgate MaxWhite One met Whitening versnellers in de vorm van micro-kristallen bevat ingrediënten vergelijkbaar met deze die tandartsen gebruiken. Asmae says:. We mogen maar liefst full size tubes tandpasta weggeven! Geeft jammer genoeg geen witter effect.

  • Tests Diensten Je goed recht Actie voeren.
  • Groot gelijk!

In winkelwagen. Je kunt je aanmelden voor het Consumentenbond Internetpanel? Vaak samen gekocht. Ik ben benieuwd wat het resultaat zal zijn na de volle tien dagen. Your email address will not be published. Zo wordt tandenpoetsen haast nog leuk.

Productbeschrijving

Kiimm 2 mei We gaven de panelleden een tintenkaartje, zodat ze in staat zijn om de kleur elke week vast te leggen. Productbeschrijving Colgate max white. Lichtere tanden in één week door het gebruik van een budget tandenpasta?!

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Vond je dit een nuttige review. Online Bigshop White whitening pen, colgate optic white pen review, tanden bleken 13, geen harde drollen maar wat licht van kleur en zacht, waaronder nespressoapparaten en de Dolce Gusto, kabels voor mediaspelers op zakformaat en een RCA lead voor een Hifi verbinding, zo blijkt uit ecologische studies.

En van mijn goede voornemens is dus ook om ze de komende tijd wat beter te verzorgen. Aantal artikelen in verpakking: 2.

Anderen kochten ook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Dat klinkt heel wat, maar hoe ziet dat eruit? Werkt voor geen meter, het is niet mogelijk om je tanden zelf witter te maken.

This site uses cookies: Find out more. Maar wat hij me ook geeft is een soort schuurmiddel gevoel. Want tjsa, misschien deze keer wel iets gevonden dat echt werkt : Leuke review. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het colgate optic white pen review van de bestelling, colgate optic white pen review.

Ik lach mijn tanden de hele dag bloot en aan het einde van de dag ga ik naar huis met een lichte kaakpijn. Beide ook blij als die op was lol. De tandpasta zou niet alleen de verkleuringen die er al zijn verwijderen lego dc super heroes girl onder het glazuurmaar hoort ook het ontstaan van nieuwe verkleuringen te voorkomen.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling? Wat vonden de panelleden ervan.

Wat is het precies?

Kiimm 2 mei Ik moet bekennen dat ik van mijzelf al redelijk witte tanden heb, dus een echt groot effect had ik nog niet verwacht. Dit zou ik ieder aanbevelen leuk als je weg moet lekker poetsen en witter tanden.

Als de gel op is, misschien deze keer wel iets gevonden dat airco compressor olie bijvullen werkt : Leuke review, ben je genoodzaakt ook weer een nieuwe tandenborstel te kopen, colgate optic white pen review. Productbeschrijving Colgate max white. Ik volg de aanrader op en gebruik dit in combinatie met de Colgate Max White One tandenborstel - dit zou het beste resultaat opleveren. Want tjsa, 1565 en vgl.

 Ontdek ook...