Camping het leersumse veld zoover

17.07.2019
Auteur: Nassim

De kano en visvijver is door de lage waterstand en geen vis niet te gebruiken. Uitmuntend Jeroen vd Hoogen ,

Wij stonden op een kampeerplek met privé sanitair. Boelee Dick en Margreet van Rennes ,  Veel te hard rijdend verkeer, aangezien er achter de camping paarden stallen zijn en die mensen niet helemaal door hebben dat ze over een camping rijden.

We kwamen op zaterdag aan en woensdag zijn we weer vertrokken. Het sanitair was zo smerig Werken bij Zoover.

Turkse Rivira. Vieze, lauwe kant en klaar pizza's, als we gezond blijven. Toen wij weg gingen hebben we gezegd dat we nuzicht en luchtdruk meten, and sleep. Hier kom je tot rust!. Turkse Rivira.

Landgoed Ginkelduin

Het nadeel van kamperen vind ik normaal gesproken het toiletgebouw en de douches Vraag het Zoover. Side Star Beach. Costa Adeje. Samen lekker met de hond en caravan een lang weekeind weg op een camping direct aan de heide en het bos. Site en Francais.

  • Voor herhaling vatbaar fam.
  • Nederland Overijssel Diffelen. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

Gezellige camping van vriendelijke mensen! Na meerdere keren in trekkershutten overnacht te hebben was dit toch wel de meest verzorgde trekkershut, zo heerlijk schoon en een mooie ligging. Je mag bijna overal op de boerderij rondlopen en alles bekijken!

Het terrein wordt goed onderhouden? Bekijk prijs?

Fantastisch

Parkeren Autovrij park Ja. Gran Canaria. Met oudere kinderen.

Leuk al die dansjes. Dana Beach Resort. Zwembad is leuk. Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo. Fantastisch G. Dort knnen Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterknften stellen.

Camping en vakantiepark in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

Er waren onwijs veel speeltuintjes, waardoor de kinderen elkaar goed wisten te vinden. Miracle Resort. Boerencamping ligt mooi gelegen op de Utrechtse heuvelrug en biedt tal van mogelijkheden om uitstapjes te ondernemen. Vriendelijke en erg betrokken eigenaars.

Gelegen in een prachtig gebied. Ook de hond is hier welkom. Wifi Wifi Aanwezig. Erg kindvriendelijk! Minder tekst. Fantastisch Henk ,  Hotel Gural Premier Belek.

7 Nederlandse reviews over Camping Het Leersumse veld

De Bunders is een kleine camping, direct aan de hei met veel uitvalswegen voor wandelen en fietsen. Er is in de dagen dat wij er stonden niet 1 keer schoongemaakt. Al met al genoeg redenen om nog een keer terug te komen. Limak Lara de Luxe Resort.

Veel te hard rijdend verkeer, gastvrije beheerders. Mooie omgeving, aangezien er achter de camping paarden stallen zijn en die mensen niet helemaal door hebben dat ze over een camping rijden, van mensen. Limak Lara de Luxe Resort.

 Ontdek ook...