Mobiel netwerk niet beschikbaar huawei

21.09.2019
Auteur: Clare

Daarnaast heb ik je simkaart gereset. Telefoon geeft aan: Mobiel Netwerk niet beschikbaar. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Volg onderstaande stappen om het probleem op te lossen. Zou ik mogen vragen sinds wanneer jij hier problemen mee hebt? Hoi Madelon, dat klinkt niet zo goed! Wat is uw oplossing? Neem ik de simkaart van mijn dochter dan doet deze het wel in mijn toestel.

Welkom Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen. Overal mobiel internet problemen. Met welke verbinding gaat het niet mobiel netwerk niet beschikbaar huawei. Je kan dit controleren door een andere sim in je toestel te plaatsen om te kijken of het dan wel werkt. Daar hebben wij een oplossing voor.

Naar toestelhulp. Groetjes, Angelica. Controleer de netwerkinstelling van je toestel.
  • Ik begrijp niet zo goed om welke winkel dit gaat. Je maakt geen dubbele kosten als je het netwerk van KPN handmatig selecteert.
  • Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Heb je klachten in het buitenland?

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Een moderator kan je simkaart een reset geven. Heb je klachten in het buitenland? Stap 2: controleer het bereik op je locatie Ga naar de dekking- en storingskaart en vul de postcode in van jouw locatie.

Op advies van Samsung ga ik terug naar de winkel Ik begrijp niet zo goed om welke winkel dit gaat.

  • Ik ben erg benieuwd wat voor formaat simkaart jouw dochter gebruikt. Meld je aan Heb je al een account?
  • Mocht dit ook niet zo zijn, raad ik je aan contact op te nemen met de web winkel waar je het toestel hebt gekocht om te kijken waar de fout zit. Heb je hulp nodig met het instellen hiervan, ga dan naar Toestelhulp.

Controleer of je telefoon geblokkeerd is. Ik heb het zowel binnenshuis als buitenshuis. Controleer ook of je eventueel geblokkeerd bent voor het gebruiken van mobiel internet vanwege het bereiken van het Plafond, Zou je dit anders willen testen.

Ik heb ook een probleem met het netwerk en de P7. Beste antwoord door Estelle 31 januarimobiel netwerk niet beschikbaar huawei, Gebruikslimiet of een betaalachterstand.

Selecteer support topic

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Volg onderstaande stappen om het probleem op te lossen. Zou je dit anders willen testen? Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Laat je me weten of dit heeft geholpen. Wij adviseren om de MijnKPN app te gebruiken om je bundeltegoed in de gaten te houden?

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, mobiel netwerk niet beschikbaar huawei, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wat een vreemd verhaal.

Stap 1: zet je toestel uit en aan

Helpt dit niet, met de volgende tips ben je zoweer aan het streamen. Naar MijnKPN. Daar hebben wij een oplossing voor. Hoi dvklink, welkom op het Simyo forum Ik begrijp dat je hetzelfde probleem hebt.

Hoi Madelon, dat klinkt niet zo goed. Het kan zijn dat je nieuwe simkaart net dit zetje kan gebruiken. Meld je aan Heb je al een account. Delen Tweet Delen Delen. Mocht dit ook niet zo zijn, raad ik je aan contact op te nemen met de web winkel mobiel netwerk niet beschikbaar huawei je het toestel hebt gekocht om te kijken waar de fout zit.

Al een nieuwe simkaart besteld echter zonder succes. Heb je klachten in het buitenland.

Meld je aan

Media toevoegen. Groetjes, Angelica. Naar MijnKPN.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Dank je wel voor het volgen van dit stappenplan. Heb je last van een wifi storing op je mobiel.

 Ontdek ook...