Klok alleen wijzers en cijfers

12.08.2019
Auteur: Cherise

Heswo 5 november Ik raad dit product aan. FrankArts Amsterdam 13 december Ik raad dit product aan.

Meulen Leeuwarden 15 november Ik raad dit product aan. Afmeting van de klok. Anderen bekeken ook. Robelie Ede 20 november Leuk desin, kan hem gebruiken met cijfers of zonder, persoonlijk vind ik zonder leuker en scheelt werk. Dat kan gewoon op de juiste plek in de juiste volgorde, maar voor de grap ook omgekeerd of totaal verkeerd.

Oogt mooi! Niet normaal. Wilt u als webshop eigenaar via online wederverkoop onze artikelen verkopen, dit is ook mogelijk. Inhoud en samenstelling van dit artikel Aantal stuks in verpakking 1 Inclusief batterijen Nee Wat zit er in de doos Klok en Garantieboekje. Kleur komt overeen met afbeelding.

De wijzers zijn wat dun, dus buigen snel maar zijn ook weer eenvoudig recht te buigen.
  • In winkelwagen. Een leuk cadeautje voor wie een nieuwe baan of werkplek heeft.
  • Lexde10e Assen 13 december Ik raad dit product aan. Het uurwerk ziet er mooi uit.

Productbeschrijving

Op 1 cijfer zat geen tape. Bij ons…. Leuke klok, bijzonder omdat het alleen wijzers zijn. Bago groothandel. Netjes verpakt, eenvoudig en stevig op te hangen: We weten weer hoe laat het is. Productspecificaties Algemeen Afmetingen 85 x 85 x 4,5 cm lxbxh Diameter Diameter Dit is de doorsnede van het product. LPanken Veldhoven 25 juli Ik raad dit product aan.

  • Sluiten[X] Goodtimegifts gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren meer informatie.
  • Met deze hoogwaardige quartz uurwerkset zal je klok de tijd zeer nauwkeurig bijhouden.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Ik was me er niet van bewust dat de cijfers er ook bij zitten. E-mail deze pagina. Past perfect in ons nieuw huis. Het is een zeer mooie klok.

Wilt u zelf leren hoe u uw eigen klokken kunt ontwerpen?

AgCara Sas van Gent 17 juni Ik raad dit product aan. AMBV08 8 januari Ik raad dit product aan. Wat zit erbij? Het is makkelijk omhoog te hangen en de stickers kleven heel goed!

Niet best De smalle Productspecificaties Algemeen Afmetingen 60 x 60 cm lxb Diameter Diameter Dit is de doorsnede van het product? Om in te springen op de wisselende stijlen en modetrends is er elk jaar een wisseling one piece strong world trailer de diverse designs.

Paar klok alleen wijzers en cijfers scheef, maar wel een leuke klok. Mijn cijfers stonden al op de muur geverfd dus dan wordt t lastig om hem goed recht te hangen!

Plankjes Voor Aan De Muur

Ik zal hier uitleg geven over het zelf ontwerpen van een klok , zodat u makkelijker tot een prachtig ontwerp komt. JessPr 15 november Ik raad dit product aan. Iedere NeXtime klok brengt een glimlach op je gezicht! Nog geen account?

Verkoop door partner van bol. De negenendertigjarige j. Nancy62 Zwaag 9 juli Ik raad dit product klok alleen wijzers en cijfers. Om in te springen op de wisselende stijlen en modetrends is er elk jaar een wisseling van de diverse designs. Reviews Schrijf een review. Makkelijk te verwerken en loopt prima. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Wat zit erbij.

Waarom een wijzerklok?

Productspecificaties Algemeen Afmetingen 85 x 85 x 4,5 cm lxbxh Diameter Diameter Dit is de doorsnede van het product. De maten van het eerste setje zijn: 16,5cm,5cmcm. De klok hangt nu een week aan de muur en doet het prima.

Toon meer Toon minder. Goede kwaliteit mooie vormgeving trendy makkelijk te bevestigen. Andere verkopers 4.

 Ontdek ook...